Yrittäjäperheiden SuperPark-päivä

SuperParkissa Sunnuntaina 25.3.2018 klo 10 - 16
Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu

Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan päivään!

Ovet muulle yleisölle avautuu klo 16-20. Saapuminen viimeistään klo 14.00. Ruokailu 11-14 välillä.
Ikäraja alle 7 v huoltajan seurassa. Superpark sopii myös aikuisille!
Rannekkeella 3 h

Tapahtuma on ilmainen, mutta tila rajallinen, joten pyydämme ilmoittautumaan 16.3.2018 mennessä.
Tapahtuman järjestää yhteistyössä
Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Huom! Ilmoittautumisjärjestelmään voit ilmoittaa kerralla neljä henkilöä.

Ilmoittautuminen tätä kautta.

superpark.png

Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan talviriehaan! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi, jonka esittämällä saat tapahtuman palvelut ilmaiseksi koko perheellesi.

Kitee
Suunnitteletko yrityksesi myyntiä tai yrityksen ostoa? Tietoa yrityksen yrityskaupassa huomioitavista asioista. Esittelemme käytettävissä olevia asiantuntijoita ja organisaatioita sekä niiden palveluja. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja sopia henkilökohtainen tapaaminen.