Yhdessä yrittämään! -tilaisuus

Tilaisuus korkeakoulujen, ammatillisten oppilaitosten ja yrittäjien yhteistyön kehittämiseksi.

Joensuu (Karelia AMK), Wärtsilä-kampus, tiistai 10.4. klo 15–18

Ilmoittaudu mukaan täältä. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään viikkoa ennen.

Teetkö yrittäjänä yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten ja/tai korkeakoulujen kanssa? Tekeekö oppilaitos tai korkeakoulu, jossa työskentelet yhteistyötä yritysten kanssa? Tai haluatko yrittäjänä kuulla ammatillisen koulutuksen reformin mukanaan tuomista mahdollisuuksista?

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi), Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry ja Suomen Yrittäjät kutsuvat sinut keskustelemaan yritysyhteistyön hyvistä käytännöistä, yritysten ja oppilaitosten yritysyhteistyön vaikuttavuudesta, opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työelämävalmiuksista sekä siitä, miten yritysyhteistyöllä voitaisiin kehittää alueen vetovoimaa ja kilpailukykyä. Lisäksi kuullaan lyhyt tietoisku ammatillisen koulutuksen reformin mahdollisuuksista yrittäjille. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella ammatillisen koulutuksen, korkeakoulujen ja Suomen Yrittäjien asiantuntijoiden kanssa mm. yhteistyöstä ja ammatillisen koulutuksen reformista.

• 15:00 TILAISUUDEN AVAUS JA ILTAPÄIVÄKAHVIT
  • 15:15 TULOKSIA YRITTÄJYYSHANKKEISTA
    Yrittäjyys ja innovaatiotoiminta ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa (Yrtti-hanke) (Kansallinen koulutuksen arviointikeskus) PK-yrittäjien ja korkeakoulujen yhteistyö ja yritysyhteistyön vaikuttavuus (Arene, UNIFI ja Suomen Yrittäjät)
  • 15:45 TYÖPAJATYÖSKENTELYÄ
    Yritysyhteistyön hyvät käytännöt Opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työelämävalmiudet Miten yritysyhteistyöllä voidaan kehittää alueen vetovoimaa ja kilpailukykyä?
  • 17:15 SUOMEN YRITTÄJIEN REFORMI-TIETOISKU Ammatillisen koulutuksen reformin mahdollisuudet yrityksille
  • 17:30 TILAISUUDEN YHTEENVETO
  • 18:00 TILAISUUDEN PÄÄTÖS

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus keskustella ammatillisen koulutuksen, korkeakoulujen ja Suomen Yrittäjien asiantuntijoiden kanssa mm. yhteistyöstä ja ammatillisen koulutuksen reformista.

Yhdessä yrittämään! -tilaisuudet ovat osa Karvin Yrittäjyys ja innovaatiotoiminta ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa (Yrtti) -arviointia sekä Arenen, UNIFI:n ja Suomen Yrittäjien PK-yrittäjien ja korkeakoulujen yhteistyö ja yritysyhteistyön vaikuttavuus -hanketta ja niiden vaikuttavuustyötä. Tilaisuuksissa tuotetaan aineistoa Yrtti-arvioinnin tarpeisiin sekä ammattikorkeakouluille ja yliopistoille suunnattujen yrittäjyyssuositusten laatimiseen. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista osallistujat vastaavat itse. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteessa http://bit.ly/yhdessa_yrittamaan.

Lähetämme ilmoittautuneille vahvistusviestin sekä lisämateriaalina kuvaukset hankkeista.

Tervetuloa!

yhttyö.png

UUSI AJANKOHTA! 16.8. - 19.8.2018

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!