Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Paikallisyhdistykset | Suomen Yrittäjät
Kärki Konsultit Ky

 Kärki Konsultit Ky

 Ella_Krki.jpg
Kärki Konsultit Ky toimii asiantuntijayrityksenä 34 vuoden kokemuksella, laajalla koulutuksella ja verkostoyrittäjäkonseptilla.
Pääkohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yrittäjät joille yritys tuottaa elinkaaripalveluja. Näitä ovat aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelmat, kehittyvien yrittäjien talous-, tuotekehitys- ja johtamisen kehittämisuunnitelmat sekä omistajanvaihdokset.

Parhaillaan omistajanvaihdosten osalta on menossa mm. TEM:n pilottikokeilu, jonka pääkoulutusvastuu on Ella Kärjellä. Syksyllä 2016 alkaneen pilotin 2. vaiheen ov- koulutuksen teemana on Verkkopainotteisen omistajanvaihdosvalmennuksen pilotointi ostajille ja myyjille Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.

Ella Kärki

Kärki Konsultit Ky
Kirkkokatu 24, 75500 Nurmes
Puhelin: 040 5103289
Sähköposti: karkikonsultit@gmail.com
 

 

Ota yhteyttä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B (2.kerros)
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu

Katso kartta

Henkilöstön yhteystiedot 

Tulevia tapahtumia

Feb
24
Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan talviriehaan! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi, jonka esittämällä saat tapahtuman palvelut ilmaiseksi koko perheellesi.

Feb
27
Kitee
06:00 PM - 08:00 PM
Suunnitteletko yrityksesi myyntiä tai yrityksen ostoa? Tietoa yrityksen yrityskaupassa huomioitavista asioista. Esittelemme käytettävissä olevia asiantuntijoita ja organisaatioita sekä niiden palveluja. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja sopia henkilökohtainen tapaaminen.