Vuoden Nuori Yrittäjä -kilpailuun ennätysmäärä ilmiantoja

29.01.2018

Vuoden Nuori Yrittäjä -kilpailuun ennätysmäärä ilmiantoja

ny_2018_fb_1200x628px (1).png

Vuoden Nuori Yrittäjä – kilpailu on jälleen käynnissä. Perinteiseen tapaan Yksityisyrittäjäin Säätiö palkitsee Pohjois-Karjalasta alueen voittajan 1 500 euron palkinnolla. Tämän lisäksi tänä vuonna erikoisuutena on, että William ja Ester Otsakorven Säätiö palkitsee myös alueemme nuoria yrittäjiä ja olemme säätiön kanssa sopineet, että

1. palkinnon saaja saa tuon 1500 euron lisäksi + 5000 euroa
  2. palkinnon saaja saa 3000 euroa
  3. palkinnon saaja saa 2000 euroa.

Eli mielenkiintoinen Nuori Yrittäjä –kilpailu tulossa jo tähän Pohjois-Karjalan alueelle. Luonnollisesti oman alueemme voittaja ilmoitetaan Valtakunnalliseen kisaan.

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailuun ennätysmäärä ilmiantoja

Suomen Yrittäjien Vuoden Nuori yrittäjä 2018 -kilpailuun tehtiin ennätysmäärä ilmiantoja, peräti 261. Voittajat palkitaan toukokuussa.

Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Palkinto vertaisarvostukseen perustuva yrittäjiltä yrittäjille annettava tunnustus. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita.

Nyt jo kolmatta kertaa kuka tahansa saattoi ehdottaa voittajaa. Kilpailuun ilmoitettiin ennätysmäärä, 261 alle 35-vuotiasta yrittäjää eri puolilta Suomea.

– Ennätyksellinen määrä ilmiantoja kertoo sen, että nuorten yrittäjien kovaa työtä ja omistautumista osataan arvostaa joka vuosi enemmän, verkostopäällikkö Aicha Manai Suomen Yrittäjistä iloitsee.

– On ilo huomata, kuinka erilaisia toimialoja voittajaehdokkaat edustavat ja kuinka monimuotoinen joukko nuoret yrittäjät todella ovat! Ensi vuonna mennään vielä isoimmilla luvuilla!

Ilmiannot välitettiin tiedoksi Suomen Yrittäjien jäsenyhdistyksille, jotka ottavat ne huomioon virallisessa ehdokasasettelussaan.

Vuonna 2017 kilpailun voitti Takuullecom Oy:n Niklas Nukari Oulusta.

Voittaja julki elokuussa Get Together -tapahtumassa

Kilpailu jakautuu alueellisiin alkukilpailuihin, joissa ratkaistaan Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen Vuoden nuoret yrittäjät, sekä valtakunnalliseen loppukilpailuun, johon osallistuvat aluetason voittajat sekä Suomen Yrittäjien toimialajärjestöjen esittämät ehdokkaat.

Loppukilpailun finalisteiksi valitaan viisi parasta ehdokasta. Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä paljastetaan Nuorten Yrittäjien Get Together -päätapahtumassa Hyvinkäällä 24.8.2018.

Yrittäjät valitsevat, voittajakolmikko palkitaan 30 000 eurolla

Voittajat valitsee raati, johon kuuluvat

Yksityisyrittäjäin Säätiö tukee valtakunnallisen kilpailun kolmen parhaan palkitsemista yhteensä 30 000 euron suuruisella summalla. Alueellisten alkukilpailujen voittajien palkitsemiseen säätiö osoittaa 1500 euron suuruisen tuen kullekin alueelle.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi

UUSI AJANKOHTA! 16.8. - 19.8.2018

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!