Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Paikallisyhdistykset | Suomen Yrittäjät
Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!

19.03.2018

Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!


audience-1850119_1280.jpg

ITÄ-SUOMEN YKKÖSTAPAHTUMA Ilosaarirock keräsi viime kesänä kaikkien aikojen suurimman yleisön, kun 67 000 ihmistä juhli aurinkoisella Laulurinteellä. Tänä kesänä festivaali järjestetään 13.-15. heinäkuuta, ja esiintymässä nähdään mm. Grammy-palkittu Jack White (USA), Suomen suurin metalliyhtye Nightwish, Itä-Suomen jäähyväiskeikkansa Ilosaarirockissa tekevä Cheek, gypsypunk-ilmiö Gogol Bordello (USA), hip hop -suuruus Action Bronson (USA) ja Joensuun kaupunginorkesterin kanssa esiintyvä CMX.

Tutustu festivaalin ohjelmaan tarkemmin festivaalin verkkosivuilla, www.ilosaarirock.fi. VIP-vieraana nautit yksityisestä VIP-ravintolasta, notkuvien buffet-pöytien tarjoiluista, laajasta omasta terassista ja monipuolisesta baarivalikoimasta. Vip-paketit myy Kerubi

KYSY LISÄÄ JA VARAA VIP-LIPPUSI:

Asko Piiparinen, Kerubi
050 590 6492
asko.piiparinen@kerubi.fi
ilosaarirock.fi
13.-15.7.2018 JOENSUU
#kesänparasviikonloppu

Kesän parhaan viikonlopun VIP-liput ovat nyt saatavilla. Kruunaa festariviikonloppusi ja tuo seurueesi nauttimaan Ilosaarirockin VIP-palveluista.

VIP-LIPUT MYYNNISSÄ EARLY BIRD VIP SISÄLTÄÄ:

• VIP-ranneke, jolla pääsy Ilosaarirockin festivaalialueelle 13.-15.7.2018
• Pääsy VIP-alueelle ja VIP-ravintolaan koko festivaalin ajan
• Päivittäinen buffet-ruoka VIP-ravintolassa
• 6 kpl VIP-ravintolan juomalippuja
• Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella

Hinta 299 € + alv. Pohjois-Karjala yrittäjät ry:n ja Joensuun yrittäjät ry:n jäsenhinta 289 € + alv. (voimassa 31.3.2018 asti!)

Uutiset

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi
Ota yhteyttä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B (2.kerros)
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu

Katso kartta

Henkilöstön yhteystiedot 

Tulevia tapahtumia

Jul
19
Kesän 2018 Pielisen Savotta tapahtuma koostuu entiseen tapaan kolmesta ajankohtaisesta paneelikeskustelusta torstaina ja perjantaina 19.-20.7.

Jul
20
Kesän 2018 Pielisen Savotta tapahtuma koostuu entiseen tapaan kolmesta ajankohtaisesta paneelikeskustelusta torstaina ja perjantaina 19.-20.7.