Early Warning -hanke auttaa yrityksiä talousongelmissa

05.04.2018

Early Warning -hanke auttaa yrityksiä talousongelmissa

laiva.png

Mikro- ja pk-yrityksien auttaminen talousvaikeuksissa ja niiden ennaltaehkäisemisessä

Yhteisen Toimialaliitto ry:n (www.ytl.fi ) HANNE-neuvottelukunta on Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) tuella rakentanut Itä-Suomeen Early Warning -ohjelman mikro- ja pk-yritysten toiminnan tukemiseksi.

Hankkeessa autetaan mikro- ja pk-yrityksiä turhaan joutumasta talousvaikeuksiin ja autetaan talousvaikeuksissa olevia terveyttämiskelpoisia yrityksiä pois talousvaikeuksista.

Miten käännän talousvaikeuksissa purjehtivan laivani suunnan?

Palvelussa koulutettu asiantuntijaverkosto antaa yritykselle käytännönläheistä ja asiantuntevaa neuvontaa ja apua.

KENELLE:

Itä-Suomessa (Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala) sijaitseville yrityksille, jotka

a) eivät ole saavuttaneet liiketoiminnallisia tavoitteitaan, tai

b) ovat jonkin asteisissa talousvaikeuksissa, mutta mahdollisia tervehdyttää.

MITÄ:

Erityisneuvonnassa ja uudistamisessa yritys saa toimintasuunnitelman konkreettisista toimenpiteistä vaikutuksineen, jotka toteuttamalla yritys voi saavuttaa tavoitteensa.

Uudistamista ja erityisneuvontaa toteuttavat HANNE-neuvottelukunnan sertifioimat asiantuntijat.

Early Warning -ohjelmasta löytyy apu eri aloilla toimivien yritysten tarpeisiin. Ohjelman avulla on saatu erinomaisia tuloksia eri toimialojen mikro- ja pk-yrityksissä ympäri Suomea.

YRITYSKLINIKKA:

Yritysklinikalta sparrausta uudelle yritykselle, omistajanvaihdosta pohtivalle, talousvaikeuksien ennaltaehkäisyyn, talouden terveyttämiseen tai muuhun yrityksen kehittämisen osa-alueeseen.

Paikka: Kokoustila Ukko 4.krs, Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, Joensuu

Ajankohdat:

25.4.2018 – asiantuntijana Tapani Hirvonen

7.5.2018 – asiantuntijana Tapani Hirvonen

5.6.2018 – asiantuntijana Maija Holopainen

Yritysklinikka on ESR-hankkeen erityisneuvontaa, joten se maksaa yrittäjälle 30 euroa / 1,5 tuntia.

Yrittäjä saa yritysklinikalta lähtiäisiksi 2-5 käytännön realistista toimenpidettä, jolla se voi pyrkiä muuttamaan tekemisensä suuntaa kohti parempaan. Yritysklinikka on osa Early Warning -hanketta.

Tapani Hirvonen omistaa monen vuoden tietotaidon omistajanvaihdoksien saralla mm. Josekin puolelta. Nykyään hän vaikuttaa Pohjois-Karjalan Yrityskummien hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi Tapanilla on pitkä kokemus yrittäjyydestä, mm. matkailu- ja graafisella alalla.

Maija Holopainen on elintarvikealan ja sote -alan kehittämisen ekspertti. Osaamisalaan kuuluu em. lisäksi mm. tuotteen/palvelun kysynnän analysointi sekä tasoitus asiakastarpeen mukaiseksi sekä tuotannon- ja toiminnansuunnittelu ja toteutus. Tämän lisäksi Maija osaa neuvoa miten saat vapautettua lisää aikaa käyttöösi ja saat kiireen tunteen vähenemään. Maija tietää myös, miten yritys voi saavuttaa huipputuloksia sitoutumalla jatkuvaan parantamiseen. Lue lisää Maijasta täältä.

PALJONKO:

Erityisneuvonnan palvelu maksaa yritykselle 30€+alv. (kesto n. 1,5h tuntia)
Uudistamisen palvelu maksaa yritykselle 120€+alv. (kesto 3-6 tuntia, tapauksesta riippuen)

Lisätiedot:

Sami Koikkalainen, asiamies, Yhteinen Toimialaliitto ry.
p: +358 40 749 6330 - sami.koikkalainen@ytl.fi

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi

Kesän 2018 Pielisen Savotta tapahtuma koostuu entiseen tapaan kolmesta ajankohtaisesta paneelikeskustelusta torstaina ja perjantaina 19.-20.7.